• Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Vanaf €26,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
De wereldberoemde pianist en componist Wibi Soerjadi onderscheidt zich door het uitvoeren van zijn eigen werk, dat hij baseert op eigentijdse thema's. Het programma houdt Soerjadi nog even geheim, maar het is wél zeker dat je een fantastisch mooie avond beleeft.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Laat je meenemen in de wereld van de klassieke muziek
Zowel kenners als minder ervaren luisteraars raken geïmponeerd door het pianospel van Wibi Soerjadi. Deze wereldberoemde concertpianist en componist onderscheidt zich door het uitvoeren van zijn eigen werk, dat hij baseert op eigentijdse thema's. Wibi Soerjadi is Nederlands meest succesvolle pianist. Op zijn albums en tijdens zijn concerten wisselt hij onsterfelijke miniatuurtjes uit de pianoliteratuur af met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers. Soerjadi houdt het programma dat gespeeld wordt tot op het laatste moment geheim, maar door een pianist van zijn kaliber is het natuurlijk heerlijk om verrast te worden. Tijdens het concert worden de werken toegelicht, neemt Wibi je mee in zijn muzikale belevingswereld en deelt hij de schoonheid van de klassieke muziek en zijn passie voor de piano.

;

Praktische informatie

Wibi at The Movies

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.