• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

The Docks of New York

25% korting €34,- €25,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Dit seizoen vertoont het Muziekgebouw samen met EYE Filmmuseum drie klassieke films, mét livemuziek, voorzien van nieuwe scores. Zoals The Docks of New York, te zien op 15 januari 2020!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

The Docks of New York

Metropole Orkest
In het bestek van een etmaal groeit de ontmoeting tussen een platvloerse stoker en een animeermeisje met een gebroken ziel uit tot ware liefde, terwijl een zeemansvrouw definitief afrekent met haar trouweloze echtgenoot. Componist Bob Zimmerman combineerde en bewerkte Raymond Scotts muziek tot een nieuwe partituur die de dramatische, humoristische en romantische ontwikkelingen op het doek tot nog grotere hoogten stuwt.

Een ruige havenkroeg, stoere zeelieden en gevallen vrouwen vormen de pakkende ingrediënten van dit warmbloedige melodrama. De film is ook een staaltje verfijnd vakmanschap, dat aantoont welk niveau de zwijgende Hollywoodcinema eind jaren 20 had bereikt: de perfecte mise-en-scene van regisseur Josef von Sternberg, de geraffineerde cameravoering van Harold Rosson (The Wizard of Oz) en de gloedvolle performances van George Bancroft, Betty Compson en Olga Baclanova.
Met Engelse tussentitels.

Bestel nu je tickets met 25% korting!

;

Praktische informatie

The Docks of New York

Locatie
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Bekijk de routebeschrijving

 

Datum
Woensdag 15 januari 2020 (20:15 – 22:15 uur)

25% korting
€34,
00
€25,
50