• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Schiphol Experience

35% korting Vanaf €5,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Laat je meenemen achter de schermen van de grootste luchthaven van Nederland. De Schiphol Experience is een bus tour waarin je alle geheimen van de luchthaven ziet.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Heb jij altijd al willen weten hoe het eraan toegaat achter de schermen van de grootste luchthaven van Nederland? De Schiphol Experience is een bus tour waarin je alle geheimen van Schiphol leert kennen.

Je staat er niet bij stil wat er allemaal komt kijken bij een simpel vliegreisje. Maar er moet heel veel gebeuren voordat iedereen in het vliegtuig zit en alles klaar is voor vertrek. Daarnaast krijg je gedurende de bustour te zien hoe de brandweer te werk gaat, maar je kunt ook de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol-Oost en nog veel meer bekijken. Tijdens de busritten tussen de locaties word je aan de hand van videobeelden en foto’s de rest van de details uitgelegd, zodat je niets hoeft te missen.

Schiphol Experience start en eindigt op Schiphol Plaza. De tour duurt ruim een uur en gaat via het start- en landingsterrein naar Schiphol-Oost, langs de oude verkeerstoren, passeert vliegtuighangars, rijdt naar de sneeuwvloot en brandweer post Sloten en keert dan terug naar Schiphol Plaza.

;

Praktische informatie

Schiphol Experience

Locatie

Planes@Plaza winkel, Schiphol Plaza

Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

 

Vertrektijden

Zomer (23 maart – 29 oktober):
Din-zon: 11.00, 13.00 and 14.30 u.
Winter (30 oktober – 22 maart):
Din-zon: 11.00, 13.00 and 14.30 u.


Reserveren is verplicht. Personen vanaf 14 jaar dienen in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs. De totale tour duurt iets langer dan een uur.


TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 5 januari 2020 geldig

35% korting
Vanaf
€8,
00
€5,
50