• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Uitverkocht

NTI taalcursussen - Inclusief lesmateriaal!

Wil je het beste halen uit je vrije tijd? En eindelijk die vreemde taal onder de knie krijgen? Bij NTI kun je een cursus volgen waar en wanneer je maar wilt: thuis, op de bank of bijvoorbeeld in de trein. Zo kun je het beste halen uit je vrije tijd, maar als het even niet uitkomt is dat ook prima. Bij NTI volg je jouw cursus namelijk écht op jouw moment. 

Inclusief lesmateriaal!
Bij de taal cursussen is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom wordt daar graag wat extra aandacht aan besteed. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

Bestel nu jouw voucher! Je kunt de voucher inwisselen voor één van deze cursussen:

Frans voor beginners
Deze cursus Frans voor beginners is bestemd voor iedereen die nog nooit Frans heeft geleerd. Wil je in korte tijd Frans leren en dit in de praktijk kunnen gebruiken? Dan is deze cursus Frans erg leerzaam. Vanaf het begin kun je al Franse gesprekken volgen en zelf voeren. Na afloop van de cursus Frans voor beginners zijn je spreek- en luistervaardigheid goed ontwikkeld en beheers je ruim 2500 Franse woorden.

Wat leer je tijdens de cursus Frans voor beginners?
Met de cursus Frans voor beginners leer jij de taal snel. Je leert Franse woorden en het vormen van zinnen en grammatica. De kennis die je met deze praktijkgerichte cursus Frans opdoet, stelt je in staat om de taal zowel mondeling als schriftelijk te gebruiken. Het geluidsmateriaal van de cursus Frans is ingesproken door mensen die Frans als moedertaal hebben, zodat je de uitspraak perfect kunt horen, zo vaak als je wilt. Je zult dus Frans leren van native speakers. Je leert tijdens deze leuke cursus onder andere:
- ruim 2500 Franse woorden;
- jezelf voorstellen;
- iemand begroeten;
- gesprekken voeren.

Spaans voor beginners 
Wil jij Spaans leren? De cursus Spaans voor beginners is ideaal voor mensen die graag Spaans leren vanuit huis. Tijdens deze online cursus volg je Spaanse les waar en wanneer jij zelf wilt! Na het afronden van de cursus beheers je de basis van deze passionele taal en kun je eenvoudige gesprekken voeren. Ook kun je boeken, tijdschriften en kranten lezen.

Wat leer je tijdens de cursus Spaans voor beginners?
Tijdens de 64 lessen van de taalcursus Spaans voor beginners leer je het Spaans zowel mondeling als schriftelijk te gebruiken. De cursus is gericht op beginners en biedt dan ook een mooie eerste stap naar goede mondelinge en schriftelijke Spaanse vaardigheden. Je leert onder meer:
- 3000 Spaanse woorden;
- de Spaanse grammatica;
- de weg vragen;
- bestellen in een restaurant;
- geschiedenis.

Italiaans voor beginners
Pasta, pizza, wijn, prachtige kleren, topvoetbal: Italië heeft veel om trots op te zijn. En in dat lijstje past natuurlijk ook de mooie Italiaanse taal. Deze cursus Italiaans voor beginners is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de Italiaanse taal en cultuur. Na afloop kun je korte gesprekken voeren, brieven schrijven en weet je meer van de Italiaanse cultuur. Ben jij al jaren verknocht aan Italië, maar wil je nu eindelijk ook wel eens Italiaans leren spreken? Dan is deze cursus Italiaans voor beginners een goede start.

Wat leer je tijdens de cursus Italiaans voor beginners?
Tijdens de cursus Italiaans leer je stap voor stap nieuwe woorden en uitdrukkingen met behulp van korte verhalen. Alle geleerde woorden verwerk je vervolgens in lees-, spreek- en schrijfoefeningen. Je oefent met geluidsbestanden, in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Zo kun je Italiaans leren waar en wanneer je wilt! Je verdiept je tijdens de cursus Italiaans bijvoorbeeld in deze onderwerpen:
- Op vakantie gaan
- Het warenhuis
- Het openbaar vervoer
- Eten in een restaurant
- Familie

Engels voor gevorderden 
Beheers je de basics van de Engelse taal, maar schiet je kennis tekort bij moeilijke gesprekken en ingewikkelde artikelen? De cursus Engels voor gevorderden is de perfecte cursus voor wie de Engelse taal redelijk beheerst, maar zijn of haar kennis wil perfectioneren. Je kunt na afloop op hoog niveau gesprekken voeren en Engelse teksten hebben geen geheimen meer voor je. 

Wat leer je tijdens de cursus Engels voor gevorderden?
Tijdens deze praktijkgerichte cursus Engels voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
- grammatica
- tekstbegrip
- Engelse uitdrukkingen
- passages uit boeken of verhalen
- krantenartikelen
- beeldhouwkunst
- televisie

Voordelen van een Cursus van NTI
- Je volgt jouw cursus waar en wanneer jij wilt: op jouw moment
- Je hebt alles binnen handbereik met een innovatieve online leeromgeving
- Studeren in je eigen tempo
- Persoonlijke begeleiding door jouw docent en mentor
- Volg deze cursus nu voor €250,- 

Lees hier meer over de actie!

;

Praktische informatie

NTI taalcursus


Bij NTI volg je jouw cursus écht op jouw moment!
- Je volgt jouw cursus waar en wanneer jij wilt: op jouw moment
- Je hebt alles binnen handbereik met een innovatieve online leeromgeving
- Studeren in je eigen tempo
- Persoonlijke begeleiding door jouw docent en mentor 
- Volg deze cursus nu voor €250,-  

Je kunt de voucher inwisselen voor één van deze cursussen: 
- Cursus Spaans, Frans, Engels of Italiaans
- Cursus Microsoft Office
- Cursus Digitale fotografie
- Cursus Mindfulness
- Cursus Korte verhalen en romans schrijven
- Cursus Creatief schrijven

Let op! 
Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2019. Je voucher is alleen in deze periode te verzilveren. Je kunt de voucher inleveren door te mailen naar studieadvies@nti.nl of te bellen naar 071 750 10 10. 

De klantenservice is geopend van 09:00 - 18:00 uur van maandag t/m vrijdag. Restitutie is niet mogelijk. Het is niet mogelijk om deze actie met andere acties van NTI te combineren.

Lees hier meer over de actie!