Webwinkel
  • Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Vakantiepark Beekse Bergen

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Verblijf dichtbij wilde dieren bij Vakantiepark Beekse Bergen

Ben jij ook zo toe aan ontspanning of avontuur in de natuur? Combineer je dagje uit bij Safaripark of Speelland Beekse Bergen met een overnachting op Vakantiepark Beekse Bergen, zodat jij niets mist van de indrukwekkende natuur en wilde dieren. Op Vakantiepark Beekse Bergen kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, genieten van de ondergaande zon op het terras of vissen in het Victoriameer. Liever een actieve vakantie? Een potje midgetgolfen, voetballen of volleyballen en het huren van een fiets behoren ook tot de mogelijkheden. Voel je vrij om te doen wat jij wil, want dit is jouw vakantie!

Inclusief gratis onbeperkte toegang tot zes attractieparken

Door de combinatie van het Vakantiepark, Safaripark en Speelland zullen de kids zich niet vervelen. Bij elke geboekte accommodatie of vakantietent op het Vakantiepark ontvang je de AttractiePas waarmee je tijdens je verblijf gratis onbeperkt toegang krijgt tot zes attractieparken waaronder het Safaripark en Speelland.

Van alle gemakken voorzien

In Vakantiepark Beekse Bergen zijn alle accommodaties gelegen in een bosrijk gebied en altijd in de buurt van water. Comfortabele vakantiehuizen, Restyled Jungalows, blokhutten, chalets, glamping tenten of het moderne Villa Maji. In het Vakantiepark heb je altijd de keuze uit accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Binnen deze deal heb je de keuze uit de volgende accommodaties:
- Jungalow 6 personen
- Jungalow Plus 6 personen
- Kidsjungalow 6 personen

De deal

- Boek al voor €280,- een accommodatie o.b.v. 4 personen. Op elk verblijf geldt een korting van €125,-.
- De prijs per verblijf is inclusief AttractiePas + bedlinnen + reserveringskosten + eindschoonmaak, exclusief lokale heffingen.
- Er kan ook een VIP-arrangement worden afgenomen, met een prijs van €9,95 p.p. Het VIP-arrangement bestaat uit een Servicepakket à €7,95 p.p. (opgemaakte bedden, hand- en keukendoekpakket), één dag ontbijt per persoon à €9,- p.p. en éénmalig uitrijden bij Safaripark Beekse Bergen à €5,-.

;
Vanaf