Webwinkel
  • Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
TOT 33% KORTING Vanaf €12,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Een foto afgedrukt op textielposter is tegenwoordig helemaal in, vooral door de uitstraling en nostalgie die deze decoraties met zich mee brengen. De textielposter is door de kwaliteit zeer modern.
Prijzen zijn exclusief €7,50 verzendkosten per voucher. Accessoires zijn niet inbegrepen. Na bestelling bij Fotoproducten is de levertijd is 5-6 werkdagen.

Foto in lijst

Foto’s in je interieur zorgen voor een speciale toevoeging aan jouw interieur. Deze wanddecoratie geeft een kunstzinnige uitstraling aan jouw favoriete foto.

Je hebt keuze uit twee formaten
1. Foto in lijst 40x30 cmvan € 39,95 voor € 12,99
2. Foto in lijst 60x40 cmvan € 48,95 voor € 15,99

De lijsten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Wil je een pass-partout toevoegen aan je lijst dan is dit ook mogelijk. De extra kosten hiervoor zitten niet bij de voucher inbegrepen.

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je fotolijst kan maken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020.

Bekijk hier hoe het werkt.

;

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto(‘s) voor in de fotolijst. De website link staat op je voucher
Stap 3: upload je foto/ontwerpt
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in. Je hoeft dan alleen nog je verzendkosten af te rekenen (verzendkosten bedragen €7,50).

Wil je een pass-partout toevoegen aan je lijst dan is dit ook mogelijk. Geef dit dan aan bij stap 2. De extra kosten hiervoor zitten niet bij de voucher inbegrepen.

TOT 33% KORTING
Vanaf
€39,
95
€12,
99