• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Gentse Winterfeesten - Arrangement

€10 Korting €89,- €79,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Ontdek de Gentse Winterfeesten tijdens een geheel verzorgde dag met deze arrangementsvoucher. Alles is tot in de puntjes geregeld, het enige wat jij nog moet doen is genieten! Deze reis wordt aangeboden door Veenstra Reizen.
De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Gentse Winterfeesten

Het winterlandschap van het historische Gent vormt het decor van deze verzorgde dagreis. Je begint de dag met een heerlijke verwenkoffie in het historische Groot Vleeshuis in Gent. Vervolgens stap je aan boord om de winterse sferen van deze stad vanaf de Gentse grachten te kunnen bewonderen. Na de rondvaart heb je ruim voldoende tijd om op eigen gelegenheid Gent te ontdekken. Op de kerstmarkt wandel je langs kraampjes met hapjes, leuke hebbedingetjes en authentieke ambachten. Winterwonderkasteel dompelt het Gravenstein onder in kerst- en wintersfeer. Tussen de donkere wenteltrappen van de dikke kasteelmuren ontdek je de magie van warmte en gezelligheid in de meest donkere tijd van het jaar. Aan het einde van de middag staat er een heerlijk 3-gangendiner voor je klaar alvorens je begint aan de terugreis.

Bestel nu je voucher!
Inclusief vervoer per luxe touringcar, verwenkoffie in historisch Groot Vleeshuis, rondvaart door de grachten van Gent en een afscheidsdiner.

;

Praktische informatie

Gentse Winterfeesten Arrangement

Opstapplaatsen
Utrecht, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Breda

 

Vertrekdatum
18 december 2019

 

LET OP: Deze reis wordt aangeboden door Veenstra Reizen. De voucher is niet het vervoersbewijs. Volg de stappen op de voucher om jouw boeking af te ronden. Het arrangement is alleen geldig op de genoemde data, reserveer uiterlijk 2 dagen voor vertrek. de voucher is niet het vervoersbewijs. Volg de stappen op de voucher om jouw boeking af te ronden. Het arrangement is alleen geldig op de genoemde data, reserveer uiterlijk 2 dagen voor vertrek. 

 

 

€10 Korting
€89,
00
€79,
00