• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
35% korting €18,- €11,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Wandel door verschillende werelddelen en laat je verrassen door de natuur en alle bijzondere vogels. Maar ook rode panda’s, halfapen en dwergapen zie je hier van heel dichtbij.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Vogels enZOO…
Voer zelf nectar aan de Australische honingpapegaaien in de Lori Landing en bekijk bij de voederpraatjes o.a. de pinguïns en pelikanen. Ook de unieke vogeldemonstraties mag je niet missen! Je ziet de vogels hier van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn. Nieuw is het weeg- en meetmoment van onze kleine kiwi. Maar Avifauna biedt ZOOveel meer. In de Oosterse tuin zie je rode panda’s van héél dichtbij en op het eiland Nuboso waan je je in een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud met dwergaapjes en bijzondere vogels. Tenslotte beleef je urenlang speelplezier in de reusachtige speeltuin.

Ontdek ZOOveel in Avifauna 
Of je er nu een dagje alleen opuit wil trekken, met je gezin of de hele familie, in Avifauna is er voor iedereen iets te beleven. Zo voer je zelf de Australische honingpapegaaien en kijk je bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Verschillende vogels kun je tussen het groen van de Filipijnse jungle ontdekken en de sierlijke flamingo’s bekijk je van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. Ook de spectaculaire vogeldemonstraties mag je niet missen. Je ziet de vogels hier van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn. Maar Avifauna biedt zooveel meer.  Zo zijn er niet alleen vogels maar is er ook een Oosterse tuin met rode panda's. Of een halfapen verblijf waar je zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen! Op het eiland Nuboso zie je dwergaapjes en bijzondere vogels in een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud. Dit jaar zijn er niet alleen voederpraatjes bij de halfapen ook vertelt een verzorger iedere dag tijdens het voeren de leukste informatie over de dwergapen. Tenslotte beleven de kids urenlang speelplezier in de XXL speeltuin.

;

Praktische informatie

Vogelpark Avifauna

 

Locatie

Hoorn 65
2404 HG Alphen aan den Rijn
Nederland

Bekijk de routebeschrijving

 

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn tot en met 31 oktober 2019 geldig

35% korting
€18,
00
€11,
95