• Gegarandeerd de beste selectie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Vanaf €13,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Het is tijd voor zijn avondvullende debuut! Andries Tunru gaat met zijn eigen show langs vele theaters in het land. Vlees, vis, wal én schip: Andries wil alles tegelijk. Maar waar vind je rust als de lat steeds verschuift? Hoe word je tevreden als je alles wil?
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Andries Tunru

Vlees, vis, wal én schip: Andries Tunru wil alles tegelijk. Rust én ruimte. Hollen én stilstaan. Vrouwen én vastigheid. Sneller, beter, verder, meer. Maar waar vind je rust als de lat steeds verschuift? Hoe word je tevreden als je alles wil? Als je de high-score van Lingo wil verbreken, een klimaatneutrale wereldreis wil maken, maar ook je acht uur slaap wil pakken?


Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. U kent Andries van zijn columns op Radio 1, van het TV-programma Hufterproef of als helft van improvisatieduo Beperkt Houdbaar. Of u kent hem nog niet. In dat geval: Andries Tunru studeerde af aan de Koningstheateracademie, dé cabaretopleiding van Nederland. Na het binnenhalen van de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival én de persoonlijkheidsprijs van Cameretten is het nu tijd voor zijn avondvullende debuut.

;

Praktische informatie

Andries Tunru

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.